دانلود پروژه و حل تمرین و گزارش کارآموزی و تحقیق و مقاله و جزوه و کتاب

نظرسنجی سایت

رشته تحصیلی شما؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 363
  • بازدید دیروز : 1110
  • بازدید کل : 1028379

ترجمه مقاله ارزیابی شکل گیری اتیل کربامات در روحیه لوژو در طول پروسه های تقطیر و ذخیره سازی


ترجمه مقاله ارزیابی شکل گیری اتیل کربامات در روحیه لوژو در طول پروسه های تقطیر و ذخیره سازی

ترجمه مقاله ارزیابی شکل گیری اتیل کربامات در روحیه لوژو در طول پروسه های تقطیر و ذخیره سازی

 

عنوان لاتین :

Evaluation of ethyl carbamate formation in Luzhou-flavor spirit during distillation and storage processes
 
تعداد صفحات: 5
فرمت: PDF
سال انتشار: 2018
 
 
 

نسخه انگلیسی مقاله همین الان قابل دانلود است.

هزینه ترجمه مقاله بر اساس تعداد کلمات مقاله انگلیسی محاسبه می شود.

 

 

ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.

 

سفارش ترجمه این مقاله

 

قیمت مقاله انگلیسی این مقاله 2000 تومان می باشد

 

 

چکیده انگلیسی :

 

Ethyl carbamate (EC) is a toxic contaminant that poses hazard to humans due to its potential carcinogenicity. This compound has been widely detected in fermented foods and alcoholic beverages such as Chinese spirits. Clarifying the mechanism of EC formation is difficult but necessary for reducing EC levels in Chinese spirits because of their complex fermentation procedures. The formation of ethyl carbamate during distillation and spirit aging were evaluated in this study. All grains used as materials for producing Luzhou-flavor spirit contained ethyl carbamate precursors, urea and citrulline. The highest levels of urea (93 μg/kg) and citrulline (83 μg/kg) were detected in wheat and sorghum, respectively. EC and its precursors were introduced into the raw spirit of Luzhou-flavor spirit during distillation. EC, which was present at 92 μg/l concentration in raw spirit, came from the distillation process. EC content in the raw spirit increased to 66% during the first year of storage because of spontaneous formation of EC from its precursors mainly urea in the raw spirit
 
.

 


مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 129

برچسب های مهم

در صورت هرگونه مشکل و مغایرت در دانلود فایل ها به پشتیبانی سایت مراجعه کنید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما